Το Alcat test

alcat testΤο Alcat Test είναι μια μέθοδος εντοπισμού τροφικής δυσανεξίας αμερικανικής προέλευσης και περιλαμβάνει αιματολογικές αναλύσεις.

Στα εργαστήρια μας που διαθέτουν τον καταλληλο εξοπλισμό το αίμα έρχεται σε επαφή με αντιδραστήρια τροφών (έτσι όπως είναι η τροφή όταν έχει φτάσει στο λεπτό έντερο).

Ελέγχονται περίπου 100 τροφές αντιπροσωπευτικές της ελληνικής αγοράς. Οι τροφές εξετάζονται στην πρωτογενή τους μορφή έτσι ώστε να περιλαμβάνονται και τα άμεσα παράγωγα αυτών. Με τον τρόπο αυτό καλύπτεται υπερδιπλάσιος αριθμός τροφών.

alcat test alcat test alcat test

Το Alcat Test είναι επίσης ενα πολύτιμο εργαλείο για το σχεδιασμό εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής. Χωρίζουμε τις τροφές σε 4 κατηγορίες: τις συμβατές, μικρής, μεσαίας, και μεγάλης αντίδρασης. Ο βαθμός αντίδρασης αντιστοιχεί σε χρόνο αποχής τουλάχιστον ενός μήνα, ενώ συμβατές είναι οι τροφές που μπορούμε να καταναλώνουμε από την αρχή.

Η διαδικασία από εκεί και πέρα είναι απλή, προσαρμόζουμε τη διατροφή μας στις συμβατές μας τροφές και αποφεύγουμε τις μη συμβατές για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται από τον βαθμό αντίδρασης που έχουν εμφανίσει.

alcat test alcat test alcat test alcat test

Εκτός από τις τροφές το Alcat test εξετάζει και τις λεγόμενες γενικές δυσανεξίες.

ΚΑΝΤΙΝΤΑ ALBICANS (ΣΑΚΧΑΡΟΜΥΚΥΤΑΣ)
ΓΛΟΥΤΕΝΗ (ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ)
ΚΑΖΕΙΝΗ (ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ)
ΛΑΚΤΟΖΗ (ΣΑΚΧΑΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ)
ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ (ΣΑΚΧΑΡΟ ΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


* Όνομα:
* E-mail:
  Μήνυμα:
* Κωδικός
  επαλήθευσης:
=
* = Υποχρεωτικό πεδίο

Λ.Κηφισίας 71 (έναντι Αγίας Τριάδος),
Αμπελόκηποι, Αθήνα,
Τ.Κ. 11523,
Τηλ. 210 9352101
E-mail: info@antismokinghealthhouse.gr