Διαδικασία αντιμετώπισης αϋπνίας

Aϋπνία χαρακτηρίζεται η μειωμένη διάρκεια του φυσιολογικού ύπνου.

Η αϋπνια εκδηλώνεται με δυσκολία επέλευσης του ύπνου, με ποιοτικά ανεπαρκή ύπνο, παρά τη φυσιολογική διάρκειά του, με νυκτερινές αφυπνίσεις, και με πολύ πρωϊνή αφύπνιση.

Ο ύπνος είναι μια κατάσταση συνείδησης απαραίτητη για την ψυχική υγεία και ισορροπία. Επίσης είναι απαραίτητος για την ξεκούραση και την ανανέωση του οργανισμού.

Η αϋπνία επιφέρει κούραση την ημέρα, που έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση της επαγγελματικής και κοινωνικής απόδοσης, που με τη σειρά τους προκαλούν άγχος, στρες και μια γενικότερη επιβάρυνση του οργανισμού.

Οι διαταραχές του ύπνου συνήθως ωφείλονται σε ανωμαλίες στην έκκριση της μελατονίνης, της υπνωτικής ορμόνης που εκκρίνει ο εγκέφαλος.

Στο antismoking health house αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα της αϋπνίας ανώδυνα γρήγορα και χωρίς παρενέργειες. Με τη βοήθεια ειδικής συσκευής εφαρμόζουμε ήπια ερεθίσματα, χαμηλής συχνότητας {διεγέρσεις}, σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, τεχνική της ηλεκτροωτοθεραπείας (P. Nogier 1950). Ετσι ουσιαστικά βοηθάμε τον οργανισμό, στην σωστή παραγωγή της υπνωτικής ορμόνης (μελατονινη). Αποτέλεσμα αυτού είναι να μπορεί ο οργανισμος να απολαύσει τον ύπνο που του είναι απαραίτητος.

Η διαδικασία διαρκεί μόλις 20 λεπτά και απαιτούνται 10 συνεδρίες με συχνότητα 2-3 φορές την εβδομάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


* Όνομα:
* E-mail:
  Μήνυμα:
* Κωδικός
  επαλήθευσης:
=
* = Υποχρεωτικό πεδίο

Λ.Κηφισίας 71 (έναντι Αγίας Τριάδος),
Αμπελόκηποι, Αθήνα,
Τ.Κ. 11523,
Τηλ. 210 9352101
E-mail: info@antismokinghealthhouse.gr