Μελέτη για την απώλεια βάρους

Σε μια πρόσφατη μελέτη, συμμετείχαν 100 ασθενείς για να αποκτήσουν φυσιολογικό βάρος, ν' αλλάξουν τη σύνθεση του σώματός τους (αύξηση μυών και αντίστοιχη μείωση λίπους) και για να αποκτήσουν περισσότερη ευεξία. Από αυτούς οι 50 ακολούθησαν ένα εξατομικευμένο διατροφικό πρόγραμμα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Alcat Test, τρώγοντας όσο ήθελαν και αποφεύγοντας, μόνο, τις τροφές στις οποίες παρουσίαζαν δυσανεξία. Τα υπόλοιπα άτομα ακολούθησαν το δικό τους διατροφικό πρόγραμμα. Μετά από 4 εβδομάδες, το 76% από τα άτομα που έκαναν το ALCAT τεστ έχασαν βάρος. Οι υπόλοιποι διατήρησαν το βάρος τους και ΟΛΟΙ μείωσαν τον λιπώδη ιστό. Από εκείνους που δεν έκαναν το ALCAT test, το 69% πήρε βάρος, 3% διατήρησαν το βάρος τους και μόλις το 28% έχασαν βάρος. Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του βάρους που έχασαν όμως αντιστοιχούσε σε απώλεια μυϊκού ιστού. Επιπλέον η ομάδα του Alcat test κέρδισε στην ανάλυση σχετικά με την ευεξία.

Συμπέρασμα: το ALCAT τεστ βοηθά μοναδικά στην προσπάθεια απώλειας βάρους και προσφέρει στον οργανισμό μεγαλύτερη ευεξία. Ένα παρόμοιο αποτέλεσμα επιτεύχθηκε σε μία μελέτη σε Πανεπιστήμιο της Ισπανίας. Εδώ οι ερευνητές χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες τεχνικές υπολόγισαν την κλίμακα βάρους και της σωματικής σύνθεσης σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Το αποτέλεσμα της μελέτης ήταν ότι ακολουθώντας το διαιτητικό πλάνο του ALCAT TEST τα άτομα εκτός από κιλά χάνουν και τοπικό λίπος.

«98% των ατόμων που ακολούθησαν το διατροφικό πλάνο του ALCAT είτε έχασαν βάρος είτε βελτίωσαν τη σωματική τους σύνθεση (διάπλαση).»

Από μελέτη του Baylor Sports Medicine

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


* Όνομα:
* E-mail:
  Μήνυμα:
* Κωδικός
  επαλήθευσης:
=
* = Υποχρεωτικό πεδίο

Λ.Κηφισίας 71 (έναντι Αγίας Τριάδος),
Αμπελόκηποι, Αθήνα,
Τ.Κ. 11523,
Τηλ. 210 9352101
E-mail: info@antismokinghealthhouse.gr